Paardenkerkhofstraat 22
9230 Wetteren

Expert in centrale verwarming

Wil u centrale verwarming in Wetteren of omstreken laten installeren? Kies dan voor het vakmanschap van Bossan BVBA, een installatiebedrijf met meer dan 10 jaar expertise op de teller.

Verwarmingsketel, radiatoren en vloerverwarming

Hebt u recent gebouwd? En hebt u nog geen installateur voor uw verwarmingsketel, vloerverwarming of radiatoren uitgekozen? Of zijn uw ketel of radiatoren verouderd en aan vervanging toe? Bossan BVBA uit Wetteren komt graag bij u in Oost- of West-Vlaanderen langs om een nieuwe ketel op aardgas te plaatsen, evenals uw verwarmingselementen. We werken graag met Vaillant, een merk dat zijn kwaliteit ruimschoots bewezen heeft.

Energiezuinige oplossingen

Het accent komt steeds meer te liggen op lage energie en duurzaamheid. Zaakvoerders Neron en Elson van Bossan BVBA vinden het evident om samen met hun klanten energiebesparingen te realiseren. Daarom opteren ze bij de installatie van centrale verwarming voor de meest moderne hoogrendementsketels. Ze volgen ook geregeld bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën op het vlak van centrale verwarming.

Misschien wil u nog een stapje verder gaan en ook uw sanitaire installaties, ventilatie en badkamerrenovatie aan ons toevertrouwen? Hebt u nog vragen? Contacteer ons beslist. Wij helpen u graag verder!